Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

***HOSPODÁŘŮV ŘÍZEK***

0.0
***HOSPODÁŘŮV ŘÍZEK***

Potřebné ingredience

viz. postup

Postup přípravy

POTŘEBUJEME VEPŘOVÉ MASO - PLÁTKY - JAKÉ MÁ KDO RÁD.
PLÁTKY SI OSOLÍME, OKOŘENÍME PEPŘEM A KMÍNEM, TROCHU PODLIJEME A DÁME UPÉCT DO TROUBY.
BRAMBORY - LÉPE ŘEČENO BRAMBORÁKOVÉ TĚSTO, JEHOŽ VÝROBU TU SNAD NEMUSÍM POPISOVAT, JEN POZOR NA MNOŽSTVÍ SOLI A ČESNEKU - VÝRAZNOU CHUŤ ZÍSKAJÍ NAKONEC DÍKY ČESNEKOVÉ OMÁČCE.

JEŠTĚ NEŽ SE NÁM UPEČE MASO SI NASTROUHÁME TVRDÝ SÝR - CIHLU, ABY JSME SE POTOM NEZDRŽOVALI.

ČESNEKOVÁ OMÁČKA - POTŘEBUJEME SMETANU, SŮL , PEPŘ, NĚKOLIK STROUŽKŮ ČESNEKU.
SMETANU SE SOLÍ A PEPŘEM UVEDEME K VARU A KE KONCI PROLISUJEME ČENEK - PAK UŽ DLOUHO NEVAŘÍME.

POSTUP - ROZPÁLÍME SI OLEJ NA PÁNVI A DÁME SMAŽIT BRAMBORÁKOVÉ TĚSTO, NA JEHO VRCHNÍ STRANU POLOŽÍME UPEČENÝ PLÁTEK MASA A PŘEKRYJEME OPĚT BRAMBORÁKOVÝM TĚSTEM.
OPEČEME PO OBOU STRANÁCH A KDYŽ JE HOTOVÉ, POLOŽÍME PLNĚNÝ BRAMBORÁK NA TALÍŘ, POSYPEME STROUHANÝM SÝREM A PŘELIJEME HORKOU ČESNEKOVO-SMETANOVOU OMÁČKOU.
**DOBROU CHUŤ**

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie