(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
***HOSPODÁŘŮV ŘÍZEK***
Potřebné ingredience
viz. postup
Postup přípravy
POTŘEBUJEME VEPŘOVÉ MASO - PLÁTKY - JAKÉ MÁ KDO RÁD.
PLÁTKY SI OSOLÍME, OKOŘENÍME PEPŘEM A KMÍNEM, TROCHU PODLIJEME A DÁME UPÉCT DO TROUBY.
BRAMBORY - LÉPE ŘEČENO BRAMBORÁKOVÉ TĚSTO, JEHOŽ VÝROBU TU SNAD NEMUSÍM POPISOVAT, JEN POZOR NA MNOŽSTVÍ SOLI A ČESNEKU - VÝRAZNOU CHUŤ ZÍSKAJÍ NAKONEC DÍKY ČESNEKOVÉ OMÁČCE.
JEŠTĚ NEŽ SE NÁM UPEČE MASO SI NASTROUHÁME TVRDÝ SÝR - CIHLU, ABY JSME SE POTOM NEZDRŽOVALI.
ČESNEKOVÁ OMÁČKA - POTŘEBUJEME SMETANU, SŮL , PEPŘ, NĚKOLIK STROUŽKŮ ČESNEKU.
SMETANU SE SOLÍ A PEPŘEM UVEDEME K VARU A KE KONCI PROLISUJEME ČENEK - PAK UŽ DLOUHO NEVAŘÍME.
POSTUP - ROZPÁLÍME SI OLEJ NA PÁNVI A DÁME SMAŽIT BRAMBORÁKOVÉ TĚSTO, NA JEHO VRCHNÍ STRANU POLOŽÍME UPEČENÝ PLÁTEK MASA A PŘEKRYJEME OPĚT BRAMBORÁKOVÝM TĚSTEM.
OPEČEME PO OBOU STRANÁCH A KDYŽ JE HOTOVÉ, POLOŽÍME PLNĚNÝ BRAMBORÁK NA TALÍŘ, POSYPEME STROUHANÝM SÝREM A PŘELIJEME HORKOU ČESNEKOVO-SMETANOVOU OMÁČKOU.
**DOBROU CHUŤ**
PLÁTKY SI OSOLÍME, OKOŘENÍME PEPŘEM A KMÍNEM, TROCHU PODLIJEME A DÁME UPÉCT DO TROUBY.
BRAMBORY - LÉPE ŘEČENO BRAMBORÁKOVÉ TĚSTO, JEHOŽ VÝROBU TU SNAD NEMUSÍM POPISOVAT, JEN POZOR NA MNOŽSTVÍ SOLI A ČESNEKU - VÝRAZNOU CHUŤ ZÍSKAJÍ NAKONEC DÍKY ČESNEKOVÉ OMÁČCE.
JEŠTĚ NEŽ SE NÁM UPEČE MASO SI NASTROUHÁME TVRDÝ SÝR - CIHLU, ABY JSME SE POTOM NEZDRŽOVALI.
ČESNEKOVÁ OMÁČKA - POTŘEBUJEME SMETANU, SŮL , PEPŘ, NĚKOLIK STROUŽKŮ ČESNEKU.
SMETANU SE SOLÍ A PEPŘEM UVEDEME K VARU A KE KONCI PROLISUJEME ČENEK - PAK UŽ DLOUHO NEVAŘÍME.
POSTUP - ROZPÁLÍME SI OLEJ NA PÁNVI A DÁME SMAŽIT BRAMBORÁKOVÉ TĚSTO, NA JEHO VRCHNÍ STRANU POLOŽÍME UPEČENÝ PLÁTEK MASA A PŘEKRYJEME OPĚT BRAMBORÁKOVÝM TĚSTEM.
OPEČEME PO OBOU STRANÁCH A KDYŽ JE HOTOVÉ, POLOŽÍME PLNĚNÝ BRAMBORÁK NA TALÍŘ, POSYPEME STROUHANÝM SÝREM A PŘELIJEME HORKOU ČESNEKOVO-SMETANOVOU OMÁČKOU.
**DOBROU CHUŤ**
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé